Оферта No. 10053

7000 EUR ( 13691 BGN )

( 49.65 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:141 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10053
Продава се парцел , попадащ в жилищно каре в комплекса "Христо Ботев". Площта му е 141 кв.м. Парцела е подходящ за жилищно строителство до 10 м. Възможност за сключено строителство. Лесен достъп. Комуникации извън имота с лесна възможност за вкарване вътре. Районът е добре организиран, с подобрения в инфраструктурата. Улицата на която е имота е асфалтирана през 2017г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, регулация, равнинен, канализация, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10053
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio