Оферта No. 10066

109929 EUR ( 214999 BGN )

( 128.72 EUR / кв.м. )

продава: къща за гости, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:854 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10066
Предлагаме на Вашето внимание къща за гости с приятна панорамна гледка към околностите. Общата застроена площ на имота е 854 кв.м., а терена е с площ от 4800 кв.м. Максималният брой настанени може да достигне 26 човека (с децата).

Описание на имота: две еднакви самостоятелни части с общ вход. Всяка част разполага с по 3 самостоятелни спални, голям хол-трапезария, обособен кухненски бокс и локално парно. Централната част на хола - трапезария е заета от маси за хранене, а в единия край е оформен кът за сядане.

Просторните спални са с двойно легло, с възможност за поставяне на допълнително легло, със собствен санитарен възел, телевизор със сателитни програми и излаз към хола.

Уют създава голямата камина със старинно огнище, оборудвано със скара за печене и шишове за грил.

Третата самостоятелна къща разполага с три спални (2 двойки и 1 четворка), два санитарни възела, хол и трапезария с бокс. Кухненската част е оборудвана с мивка, печка, хладилник, бар плот и всички необходими съдове, чаши и пособия за приготвяне и сервиране на храна. За комфорта на гостите допринасят телевизор, DVD, CD-стереоуредба, маса за шах, достъп до Интернет.

Къщата разполага със собствен басейн, с допълнителен детски сектор.

В двора има покритото барбекю на площ 60 кв.м

Оформено е със старовремска пещ, иззидан грил, дървени маси и пейки за сядане.

За гостите са предвидени паркоместа и цветен детски кът.

От тук може да направите разходка до Дряново и Дряновския манастир с пещерата Бачо Киро; Трявна, Габрово с Дом на хумора и сатирата, Боженци, етнографски музей на открито Етъра и Соколски манастир, местност Узана и хотел Хлебна, Велико Търново и Царевец.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10066
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio