Оферта No. 10078

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 360.53 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:78 кв.м. Чиста жил.площ:78 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:6 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10078
Обявеният за продажба апартамент се намира в близост до магазин, детска площадка, детска градина и автобусна спирка.Жилището е слънчево и топло през зимата.Състоянието е много добро.Запазено през годините и е идеално поддържан имот.Състои се от кухня с тераса, хол с тераса, две спални, баня, тоалетна и една ниша в коридора.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10078
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio