Оферта No. 10139

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 13.10 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 20 km от общ. център

Община Габрово Площ:2146 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10139
Имаме удоволствието да представем един бутиков имот, на прекрасно място на брега на язовир "Синкевица". Прекрасната гледка допълва екзотиката. Отлична транспортна достъпност с излаз на два асфалтови пътя. Имотът е терасиран с изпълнени стоманобетонови подпорни стени, ограден с масивен зид от бетон. В долната част на имота, където е мястото за релакс и почивка са отляти голям басейн и малък - детски. Имотът е подходящ както за хотел, къща за гости, така и за прекрасна еднофамилна кокетна жилищна сграда.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10139
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio