Оферта No. 10158

153390 EUR ( 300000 BGN )

( 255.65 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:600 кв.м. Строит. система:монолитна Построен:1950-1960
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10158
Предлагаме за продажба първи етаж от масивна, триетажна сграда с разгърната застроена площ на предлаганата единица от 600 кв.м. и височина от 350 см.; към помещението прилежи и маза със същата квадратура и височина 250 см.; заедно с 1/6 иделана част от общите части на сградата (коридор, асансьори, товарна рампа и междинни помещения) и 1/6 идеална част от прилежащата на цялата сграда земя с обща площ от 14610 кв.м. Отделно към помещението (в отделна квадратура) прилежат санитарни помещения и съблекалня. Сградата разполага с широки еднопространствени помещения и е подходяща за промишлено производство и складова дейност. Има товарен асансьор и товарна рампа. Имотът е електрифициран (може да се достигне мощност до 600 kW) и водоснабден и до него се достига по асфалтов път. Налични са общо 18 съседни промишлени помещения с посочените параметри, които са достъпни помежду си посредством топла връзка. Ценообразуването е според етажността на помещението. Не се начислява ДДС върху цената.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10158
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio