Оферта No. 10175

30000 EUR ( 58674 BGN )

( 468.75 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:64 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10175
Апартаментът, обявен за продажба се намира в сграда, въведена в експлоатация през 2016 г. Локацията на имота е сред основните му преимущества - идеалния център на град Габрово, в близост до всички институции, множество образователни и търговски обекти. Достъпът е от две улици. Разпределението в жилището е следното: предверие, просторна дневна с кухненска част и чудесна източна тераса към тях, санитарен възел и малка спалня. Положени са подови настилки в помещенията, стените са латексово боядисани, санитарните помещения са заредени с фаянс и санитария и са монтирани интериорни врати.Към имота има избено помещение от 4.5 кв.м. Предназначението е ателие за творческа дейност.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10175
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio