Оферта No. 10192

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 104.58 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:120 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:220 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ Построен:1960-1970
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10192
Предлагаме за продажба недвижим имот, който попада в квартал "Варовник" на град Габрово. Тихо и спокойно за обитаване място, с чист въздух и приятна гледка. Имотът граничи с асфалтова улица. Представлява дворно място от 220 кв.м, заедно с построените в него ДВУЕТАЖНА масивна на дървен гредоред жилищна сграда със застроена площ от 60 кв.м. Първият етаж се състои от избено помещения, баня - тоалетна , всекидневна и кухня. На вторият етаж, до който се стига по външно стълбище са разположени кухня, дневна , спалня и килер, който много лесно може да се преправи в баня - тоалетна. Дограма е двукатна дървена, поводи настилки - дюшеме. Къщата е в много добро състояние.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10192
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio