Оферта No. 10205

460000 EUR ( 899668 BGN )

( 230.00 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:2000 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10205
Обект на продажба е УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ от 13 000 кв.м., заедно с построените в имота ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ И СКЛАДОВЕ с обща ЗП 2000 кв.м. Сградите разполагат с администрация, съблекални, канцеларии, котелно, телфери. Собствен трафопост; асфалтова площадка с портален кран. Изкючително подходящи за металообработване , всички помещения са на първо ниво.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10205
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio