Оферта No. 10256

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 184.94 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:94 кв.м. Чиста жил.площ:94 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10256
Предложеният за продажба тристаен апартамент се намира в кв. "Падало", до пожарната. Равен и лесно достъпен район, в близост до поликлиника, малки хранителни магазини, училище, детска градина. Жилището е с площ от 94 кв.м. и разполага с кухня, трапезария към нея, от там се отива в голям хол с тераса и още две спални. Апартамента разполага с две бани и тоалетни /едната към дневния тракт, другата към спалните/.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10256
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio