Оферта No. 10259

51130 EUR ( 100000 BGN )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Етаж:2 Спални:8 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10259
Предлагаме на вашето внимание ДВУЕТАЖНА КЪЩА с двор. Находяща се в близост до Медицински център "Здраве".Имотът е самостоятелен има дворче, където може да се направи уютен кът за барбекю. ПЪРВИЯТ ЕТАЖ се състои от: коридор, голяма всекидневна с кухненски кът и тераса, детска стая, родителска спалня ,баня ,тоалетна по отделно и килер.Къщата има частична външна топлоизолация. Подът в коридора е теракота ,а стаите с ламинат ,стените са с тапети ,таваните са шпакловани и боядисани с латекс . Етажът е газифициран , дограмата е PVC банята има нужда от довършителни дейности. Връзката с вторият етаж е с вътрешно стълбище .ВТОРИЯТ ЕТАЖ се състои : разпределителен коридор кухня, дневна , трапезария с тераса , детска спалня , родителска спалня, баня тоалетна по отделно.Тук има нужда от ремонт и довършителни дейности с което може да се превърне в мечтания от вас дом.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10259
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio