Оферта No. 10289

30167 EUR ( 59001 BGN )

( 98.26 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:94 кв.м. Земя:307 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна Построен:1985-1990
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10289
Предлагаме на вашето внимание ЕТАЖ ОТ КЪЩА с двор. Находяща се в близост до Медицински център "Здраве".Имотът е самостоятелен има дворче, където може да се направи уютен кът за барбекю.Имотът се състои от: коридор, голяма всекидневна с кухненски кът и тераса, детска стая, родителска спалня ,баня ,тоалетна по отделно и килер.Къщата има частична външна топлоизолация. Подът в коридора е теракота ,а стаите с ламинат ,стените са с тапети ,таваните са шпакловани и боядисани с латекс . Етажът е газифициран, дограмата е PVС банята има нужда от довършителни дейности.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10289
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio