Оферта No. 10295

26588 EUR ( 52001 BGN )

( 128.44 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:113 кв.м. Ползваема площ:113 кв.м. Земя:207 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна Построен:1993
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10295
Предлагаме на вниманието Ви имот за продажба, който се намира в района на Шиваров мост в град Габрово. Представлява ПЪРВИ ЕТАЖ от триетажна сграда завършена през 1993г. Етажът обособява самостоятелно жилище.Разполага с : кухня, хол, спалня, мокро помещение. Изградено локално отопление. В имота има нова ел и ВИК инсталация, изолация см, климатици, интериорни врати, PVC дограма. Имотът е в много добро общо състояние.Възможност за закупуване на гараж.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10295
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio