Оферта No. 10318

24031 EUR ( 47000 BGN )

( 316.20 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна Построен:1970-1975
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10318
Продава тристаен монолитен апартамент в района на к-с Христо Ботев. Състои се от коридор, дневна с преход към две спални, кухня, баня-тоалетна, килер и две тераси. Подови настилки с теракота, паркет и ламинат. Дограмата е ПВЦ стъклопакет. Отоплението е централно от ТЕЦ.Сградата е без асансьор.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ТЕЦ, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10318
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio