Оферта No. 10319

10993 EUR ( 21500 BGN )

( 2.56 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:4298 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10319


Предложеният имот представлява урегулиран поземлен имот в квартал Сирмани, с площ от 4298 кв.м /незастроен за жилищни нужди/. Теренът е равен, с лека денивелация, граничи с асфалтов път. На уличната регулация са водата и тока.

Направен е ПУП, като са образувани 4 по - малки имота с площ от 554.81 кв.м.; 557.21 кв.м.; 666.29 кв.м; 2519.61 кв.м. и следните показатели: височина на застрояване - до 10 м.; плътност - 40; кинт - 1; зелени площи - 40%;

Цената на целият парцел с площ от 4298 кв.м. е 21500 лв.

Цената на новообразуваните по - малки парцели е 20 лв./кв.м.

Възможност за продаване , както на целият имот, така и по отделно.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10319
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio