Оферта No. 10323

23500 EUR ( 45961 BGN )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:3 Спални:5 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10323
Обявената за продажба къща се намира в село в община Габрово, на 17 км от самия център на града и на 16 км от центъра на град Севлиево.Разстоянието до столицата е 193км, до Варна е 282км, а до Бургас е 254км. Самото селце е с надморска височина от 303м.В този предбалкански район, освен че е добре развито селското стопанство има и машиностроителен завод. Царящото спокойствие и по балкански чистия въздух са сред основните предпоставки на имота. Къщата е със застроена площ от 160 м2 разпределени между 3 нива:

Първо ниво/ котра 0/ : спалня, килер, баня с тоалетна.

Второ ниво: 2 спални помещения.

Трето ниво: голяма спалня с тераса, малък хол.

Има още лятна кухня с локално отопление и вода, покрит навес.

До къщата има прилепена био постройка от слама (автентична) 28м2.

Има сушина по цялата дължина на къщата. Парцелът е с големина 2100 м2 и граничи с малка река. Има сонда за вода с помпа на 40м дълбочина. До имота се стига по асфалтиран път, улицата е еднопосочна, което дава спокойствие и тишина.

Двор добре подържан засаден с млади овощни дървета и всички видове плодови храсти.

Къщата е в момента обитаема и е за целогодишно ползване.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10323
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio