Оферта No. 10329

511 EUR ( 999 BGN )

отдава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:164 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10329
Отдава се МЕЗОНЕТ в идеалния център на град Габрово. Жилището е с площ от 164,73 кв.м., разположен на трети и четвърти етажи. Първи ниво с площ от 92,80кв.м. разполага с две детски спални, родителска спалня, санитарен възел, килер, коридор и антре. Вътрешно стълбище отвежда до второ ниво с площ 71,93 кв.м. състоящо се от всекидневна с трапезария и кухня от 40,18 кв.м. и голяма тераса- 31,75кв.м. Апартамента е напълно завършен и обзаведен- луксозно изпълнение. Подови настилки от бамбуков паркет, гранит, дъб, елементи от ковано желязо и др. Локално отопление на електричество. Трифазен ток от 50 kwh .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, телефон, обзаведен, СОТ, климатик, лукс, с парко място, интернет връзка
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10329
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio