Оферта No. 10350

21986 EUR ( 43000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:8 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10350
Предлагаме за продажба двустаен апартамент в близост до жп гара Габрово с площ 58.74 кв.м. Състои се от Г-образен коридор, който разпределя към голяма всекидневна с тераса/изток/, спалня /запад/, кухня с излаз на тераса/запад/ и голяма баня с тоалетна. Към жилището прилежи и избено помещение. Отоплението е посредством ТЕЦ. Сгарада е с работещ асансьор. Местоположението е комуникативно и в същото време тихо и спокойно. Жилището е просторно и уютно.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, ТЕЦ, интернет връзка, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10350
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio