Оферта No. 10358

10226 EUR ( 20000 BGN )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:172 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10358
Предложената за продажба къща се намира в предбалкана на Стара планина- село Живко, с надморска височина 710 м. Едно идеално място за отдих - тихо, спокойно, с прекрасна гледка и възможности за туризъм, почивка и езда. Дворното място е с площ от 4 524 кв.м, заедно с построените в него: сушина от 30,80 кв.м.и двуетажна полумасивна на дървен гредоред къща със застроена площ 58,80 кв.м. Първият етаж на къщата е изграден изцяло от камък с много добре запазени и съхранени дървени тавани. Разполага с две стаи, избено помещение. Хубаво дървено стълбище отвежда на ІІ- я етаж, където има 3 спални. Подовите настилки са дюшаме и тук таваните и дограмата са дървени, добре запазени.

В имотът има ток и вода.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10358
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio