Оферта No. 10420

44500 EUR ( 87033 BGN )

( 334.59 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:133 кв.м. Чиста жил.площ:98 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10420
Предлаганият имот се намира в идеалния център на града /до пицария "Темпо"/ и представлява многостаен апартамент на 4 - ти жилищен етаж. Сградата е газифицирана и одобрена за саниране . Апартамента съдържа: входно антре, в ляво от него се отива в кухня с кухненски бокс и трапезария към тях; направо от входното антре се влиза в голям хол и две спални. Жилището е в много добро състояние. Подовите настилки във всички стаи са дъбов паркет, изциклен и лакиран; дограмата е двукатна дървена, като са поставени външни ролетни щори. Към апартамента прилежат избено помещение с площ от 14,40 кв.м. и таванска стая с площ от 25 кв.м., която се намира над апартамента.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio