Оферта No. 10471

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 297.26 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:43 кв.м. Чиста жил.площ:43 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:1970-1975
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10471
Предлагаме за продажба напълно обзаведена гарсониера в кв. Дядо Дянко. Състои се от коридор, голяма спалня, кухня с тераса, баня с тоалетна. Изключително добро състояние. Продава се с всичко налично, с изключение на телевизора, а наличната спалня ще бъде подменена с друга. Към него прилежи маза с площ 10.20 кв.м. и таванско помещение с площ 14.44 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10471
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2017 REGENT Ltd.
Seven Studio