Оферта No. 10538

28950 EUR ( 56620 BGN )

( 30.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:965 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10538
Обект на продажба е УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с площ 965 кв.м. в кв. Трендафил II. Имотът е подходящ за построяването на еднофамилна къща. В района е застъпено жилищносто строителство до 10 м. Южно изложение и равнинен терен. Добър достъп. Ток и вода в имота.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, равнинен, вода, ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10538
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio