Оферта No. 10559

12016 EUR ( 23501 BGN )

( 300.40 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:40 кв.м. Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Построен:1980-1985
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10559
Предлагаме на вниманието ви, едностаен апартамент в най - добре организирания квартал на град Габрово Трендафил II. Жилището е с южно изложение и голяма тераса откриваща разкошна гледка. Разпределено е посредством входно антре, кухня, стая и санитарен възел. Подходящо за преустройство с цел организиране на голяма дневна и спалня.

Имот който би могъл да е едно уютно жилище.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, необзаведен, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10559
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2017 REGENT Ltd.
Seven Studio