Оферта No. 10560

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 178.96 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:70 кв.м. Земя:120 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна Построен:1970-1975
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10560
Предлагаме на Вашето внимание обзаведен апартамент в близост до х-л Балкан и Консултативна полоклиника. Представлява първи жилищен етаж от триетажна сграда. Състои се от коридор, спалня, всекидневна, кухня, тоалетна, баня, мокро помещение; прилежаща маза с площ 12.25 кв.м., заедно с лятна кухня с площ 13 кв.м., заедно с 1/10 идеална част от дворното място (УПИ с площ 1128 кв.м.). Продава се с по-голямата част от обзавеждането и оборудването.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10560
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio