Оферта No. 10562

199 EUR ( 389 BGN )

( 2.69 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:74 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10562
Отдава се луксозен апартамент в новопостроена сграда на тихо място с прекрасна панорама, в близост до кв.Лъката.Жилището е стилно и уютно, обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство.Апартаментът се състои от кухня с трапезария в едно, тераса, спалня, килер и два санитарни възела.Отоплението и охлаждането са посредством климатици.Има принадлежащо избено помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, климатик
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10562
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2017 REGENT Ltd.
Seven Studio