Оферта No. 10623

69999 EUR ( 136904 BGN )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:105 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10623
Агенция "РЕГЕНТ" предлага на вашето внимание изключително атрактивен и луксозен ЕТАЖ ОТ КЪЩА в центъра на град Севлиево. Недвижимият имот се нахожда в тиха и спокойна улица в близост са училище, детска градина, магазини пазарът за плодове и зеленчуци. Имотът се състои от входно антре, просторна всекидневна с предвиден кухненски кът, остъклена тераса с западно изложение, две спални едната с тераса с източно изложение, детска стая, мокро помещение, баня и тоалетна по отделно. Етажът е след основен ремонт с високо качествени материали с подменена ПВЦ дограма, подът навсякъде е с ламиниран паркет, стените са с гипсокартон латексово боядисани на места с тапети отвсякъде лъха вкус и уют. Към недвижимият имот има прилежаща МАНСАРДА състояща се от две помещения, които след довършителен ремонт може да се превърнат в прекрасно кътче за младо семейство. Имотът притежава и СУТЕРЕНЕН ЕТАЖ, който включва :стая за отдих, която е след основен ремонт с ламиниран паркет и нови мебели, винарна, механа и санитарен възел. Етажът разполага и с малко дворче, което е превърнато в прекрасен кът за барбекю. Имотът е в идеално състояние продава се с мебелите, ел. уредите и техниката.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10623
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio