Оферта No. 10630

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 382.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:87 кв.м. Ползваема площ:174 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10630
Имотът е с южно изложение и е ситуиран на тихо място с чудесна панорама. На 90 метра от училище и в близост до детска градина.Цялата площ на имота е 261 кв. м., като разгърнатата застроена площ е 174 кв. м. Първият етаж се състои от коридор с две непреходни стаи със санитарен възел, а вторият етаж от коридор, кухненски бокс с трапезария, две спални и килер, който лесно може да стане втори санитарен възел. Има и тераса на втория етаж. Връзката между етажите е топла, с красива вита стълба, но в същото време, всеки един от тях има и самостоятелен вход. Подпокривното пространство е много голямо и би било чудесно складово помещение. Дворното място е организирано на две нива, като част от него е затревено, а друга част е плочник. Отреден е и навес за автомобил с голяма порта за влизане.Къщата е без конструктивни нарушения, със здрави каменни основи! Строителството е изцяло монолитно, с големи дебели зидове. Покривът е без течове.Има изрядни документи за собственост! Без тежести!За огледи и повече информация, моля обадете се на посочените телефони.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10630
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio