Оферта No. 10725

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 505.35 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:12 Спални:3 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10725
Ексклузиван оферта от Регент. Тристаен апартамент в предпочитан квартал .Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент, в жилищен блок, на който му е извършена подмяна на дограмата, подновено е покритието на покрива, освежено е стълбището и му е положена външна термоизолация. Жилището съдържа кухня , две спални , хол санитарен възел и килер. Три тераси о който двете са затворени с дограма. Жилището е след ремонт и се продава с всичко налично в него за огледи и повече информация 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, ТЕЦ, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10725
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio