Оферта No. 10754

128 EUR ( 250 BGN )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Чиста жил.площ:100 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10754
Агенция за недвижими имоти "Регент" отдава под наем тристаен апартамент в района на квартал познат като "Колелото" в град Габрово. Имота е разпределен посредством входно антре което разпределя към две спални, голям хол с остъклена тераса, баня, тоалетна и кухня с остъклена тераса.

Жилището е обзаведено и оборудвано със нужните електроуреди. При наемане се изисква депозитна вноска. Подходящ за четиричленно семейство.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10754
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio