Оферта No. 10785

19941 EUR ( 39001 BGN )

( 306.78 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:62 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10785
Продава се двустаен монолитен апартамент в района на кв.Шиваров мост. Жилището е със следното разпределение: кухня с тераса към нея /остъклена и изградена/, хол -всекидневна, спалня с тераса, санитарен възел и килер. Като подобрения в жилището могат да се отбележат: външна топлоизолация; локално парно отопление; едната от стаите е с шпакловани стени и тавани, подменена дограма; подови настилки - ламинат и мокет ;

Апартаментът разполага с маза, таванска стая и гараж в партерния етаж на сградата.В гаражът има ток и вода.

Цената за гаражът е 8000 лв.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, с гараж, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10785
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio