Оферта No. 10788

614 EUR ( 1201 BGN )

( 3.10 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:198 кв.м. Телефонни линии:5
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10788
Отдава се под наем атрактивен търговски обект подходящ за детски парти център , почасова грижа, занималня, преподавателска дейност и други. Помещението е с площ от 198 квадратни метра, състой се от два етажа. На партерния етаж е организирана голяма панорамна стоя с прилежащи към нея офис и санитарен възел. Второто ниво е с голяма обща стая веднага след стълбище с тераса , три отделни офис стай, кухня и санитарно помещение в което са организирани бяня с тоалетна.

Предимста на имота чудесна локация и сменено предназначение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10788
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio