Оферта No. 10789

256 EUR ( 501 BGN )

( 2.94 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:87 кв.м. Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:9 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10789
Предлагаме тристаен тухлен апартамент в централната част на град Габрово. Имотът е в непосредствена близост до Община Габрово, само на 5 минути от пешеходната зона. Жилището е след основен ремонт, който включва : подменена ел. и ВиК инсталации; сменена дограма /PVC с "КА" стъкло/; подменени вътрешни и външна интериорни врати; подовите настилки в коридора и кухнята са теракота, а в останалите стаи е дъбов паркет /изциклен и лакиран/; газифициран, с изградено парно отопление.

Апартаментът е с площ от 87.30 кв.м. и разполага с кухня - трапезария, хол, две спални, баня-тоалетна, мокро помещение и тераса. Към имота прилежи и маза . Жилището е напълно обзаведено, с нови неупотребавани електро уреди и мебели .
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10789
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio