Оферта No. 10794

205 EUR ( 401 BGN )

( 2.09 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:98 кв.м. Чиста жил.площ:98 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна Построен:1950-1960
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10794
Предлагаме под наем тристаен, обзаведен апартамент, само на 5 мин. пешеходно разстояние от същински център на Габрово. Разпределението на помещенията е следното - коридор, баня с тоалетна, кухненски бокс, трапезария, всекидневна, малък разпределителен коридор към две самостоятелни спални с килер между тях. От едната спалня и трапезарията се излиза на тераса. Отоплението е посредством конвекторни радиатори. Малични са необходимите електроуреди. Телевизор ще бъде предоставен при необходимост. При наемане се изисква гаранционна вноска
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10794
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio