Оферта No. 10802

900 EUR ( 1760 BGN )

( 6.04 EUR / кв.м. )

отдава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:149 кв.м. Ползваема площ:149 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10802
Предлагаме атрактивен имот за отданаве под наем, който се намира в партерния етаж на жилищна сграда, недалеч от Областна дирекция на МВР - Габрово. Представлява магазин, състоящ се от търговска зала , склад и сервизни помещения, целият с площ от 148,50 кв.м . Имотът е в много добро състояние. Подовата настилка във всички помещения е гранитогрес, таванът е окачен - тип "Амстронг" с вградени осветителни тела. Дограмата е алуминиева, с прекъснат термомост, двойни стъклопакети. Отоплението на магазина е решено или чрез локално отопление на цялата сграда или чрез климатици /по избор/.

Цената е без ДДС
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ТЕЦ, климатик
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10802
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio