Оферта No. 10884

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 511.30 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10884
Регент предлага на Вашето внимание представителен офис в сграда до Мол Габрово. Офисът е на 1 етаж. Готов за нанасяне. Основно дизайнерски ремонтиран през 2016г.

Искате ли имотът Ви да е на метри от Областна управа, Община Габрово, Съд? Да стигате до всяка част на града безпроблемно ? Искате ли сградата Ви да бъде на тихо място, а ако решите да отдавате имота си под наем да Ви носи висока доходност и потенциалните наематели? Независимо дали търсите качествен имот за семейството си или висока доходност, това е имот, с който ще направите правилна инвестиция. Възможност за покупка изцяло с кредит! Обадете се сега да запазите своя час за оглед.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, обзаведен, климатик, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10884
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Румен Георгиев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Румен Георгиев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio