Оферта No. 10890

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 248.86 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:113 кв.м. Чиста жил.площ:99 кв.м. Етаж:5 Строит. система:монолитна Построен:1980-1985
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10890
Просторен, светъл и функционален - това са трите основни предимства на апарамента, разположен в жилищен блок в кв.Падало.

Помещенията са разпределени по следния начин: кухня с тераса на запад, хол с малък балкон на северозапад и две източни спални.В част от стаите е подменена дограмата, а в другата част е предвидена такава.Апартаментът има прилежаща маза от 13 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10890
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio