Оферта No. 1090

1145 EUR ( 2239 BGN )

( 2.04 EUR / кв.м. )

отдава: склад, гр.Габрово, кв.Войново

Община Габрово Площ:560 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1090
Метални халета-без оградни стени 2 бр. - 720 кв.м. и 672 кв.м.- от 0,30 до 0,50лв./кв.м.

Хладилни камери 8 бр., разделени на 4 клетки по 2 камери, площта на които е от 40кв.м. до 60кв.м - 30.00лв/кв.м. Обявената наемна цена е с включени консумативи.

Склад амбалаж 660.00кв.м -1.00лв/кв.м.

Битова сграда лукс от 5.00 до 10.00лв.кв.м. Разполага със санитарен възел, склад и 3 офиса с площ от 25кв.м., единият от които се предлага с обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, телефон, вход за зареждане, WC
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1090
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio