Оферта No. 10941

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 869.57 EUR / кв.м. )

продава: заведение, гр.Трявна,

Община Трявна Площ:115 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10941
Предлагаме за покупка атрактивно помещение подходящо за кафе - аперитив, детски център, зала за танци, фитнес център, галерия, жилищни помещения или други дейности намиращо се в панорамна сграда в град Трявна.

Обекта е със седемдесет седящи места в закритата зала и тридесет на терасата.Продава се с подвижното обзавеждане или без него. Отоплението е решено с конзолен климатик. Достъпа е с асансьор или стълбище. Парко места пред обекта.

Работещ бизнес в китно градче.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10941
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio