Оферта No. 10955

700 EUR ( 1369 BGN )

( 4.76 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.София,

Община София Площ:147 кв.м. Ползваема площ:147 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10955
Имотът е разположен в нова луксозна сграда на около 2 години, с лице на бул. Симеоновско шосе. Бърз достъп до Околовръстен път и към Центъра на града.

Ситуиран е на четвърти етаж, като първите два етажа на сградата са магазини, а останалите шест са офиси. Портиерно помещение на кота 0.

Офисът се състои от: приемна и две големи работни помещения, всяко от тях с балкон /едното с изглед към "Симеоновско шосе", а другото към вътрешния двор/; едно малко работно помещение, малък склад/ архив/, санитарен възел . Изложение:изток-запад.

Довършителните работи са в добро експлоатационно състояние. Имотът е ползван като офис на застрахователно дружество. Посочената цена е без включен ДДС.

Отлично местоположение, добре организиран и комуникативен район, транспортнодостъпен.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня, интернет връзка, административна сграда, необзаведен, телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10955
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добрина Петрова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добрина Петрова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio