Оферта No. 10975

12782 EUR ( 24999 BGN )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Маркотея

Община Габрово Чиста жил.площ:45 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна Построен:1970-1975
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10975
Продава се компактно жилище в близост до парк Маркотея. Районът е тих, спокоен и леснодостъпен. Апартаментът съдържа кухненски бокс с дневна, спалня и санитарен възел.В по-голямата част от помещенията дограмата е подменена, подменени са и инсталациите, подовите настилки са от теракота и паркет, а отоплението е посредством електричество с климатици. Жилището е добре поддържано.Предлага се без обзавеждане.Прилежащи помещения са голям таван, точно над апартамента и маза.За въпроси и огледи - Йоана Йовчева /0883750505/
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 10975
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio