Оферта No. 1102

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 255.65 EUR / кв.м. )

продава: къща, 16 km от общ. център

Община Габрово Площ:68 кв.м. Ползваема площ:136 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1102
Къща в село в община Габрово.

Селото се намира на 14 км от Габрово, на 16 км от Севлиево, в красива планинска местност.

Подходът към имота е от асфалтов път . Продава се ПИ с площ от 900 кв.м., в който са застроени двуетажна полумасивна къща-ЗП 68 кв.м.,едноетажна паянтова стопанска постройка- ЗП 70 кв.м. , паянтов навес- ЗП 30 кв.м.. В къщата и стопанската постройка има ток, вода от централен водопровод, отпадните води се заустват в преливна септична яма. Първият етаж на къщата е изграден изцяло от камък, подовото покритие на първия етаж е само с циментова замазка, на втория е с дюшеме. Разположение на помещенията в къщата:

- първи етаж-кухня с кухненски бокс, спалня, маза

- втори етаж/ до него се стига по външна стълба с каменни стъпала/-три спални, дрешник, който може да бъде преустроен в баня с тоалетна.

§ Цена - 34 000 лева.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 1102
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio