Оферта No. 11105

58000 EUR ( 113436 BGN )

( 400.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:145 кв.м. Ползваема площ:290 кв.м. Етаж:2 Спални:8 Стаи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11105
Предложения за продажба недвижим имот представлява двуетажна масивна административна сграда със застроена площ от 145 кв.м. и разгъната застроена площ от 290 кв.м, заедно с отстъпеното право на строеж върху терена (терена има възможност да бъде изкупен от Общината). Разположена е в централната градска част на Габрово, на едно прекрасно място за обитаване. От имота се разкрива прекрасна гледка към централната част на града. Първият етаж се състои от коридор, канцелария, две помещения ползвани като производствени, гараж, баня - тоалетна и две складови помещения. Вторият етаж е отремонтиран и обособен като жилищен и се състои от четири спални, всекидневна с голяма панорамна тераса, кухня с трапезария, баня с тоалетна (има възможност за изграждане на втори санитарен възел) и складово помещение. Изградено е локално парно, което затопля целия втори етаж. Имот с потенциал.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11105
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio