Оферта No. 11299

29655 EUR ( 57999 BGN )

( 224.66 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:132 кв.м. Ползваема площ:132 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11299
Продава се имот в близост до центъра на Габрово, с много спокойствие и хубава панорама - квартал Камъка.Дворното място с площ от 484 кв.м е терасирано и направено с цветни лехи, овошни дръвчета и асмалък. Построената в имота къща е със застроена площ от 78 кв.м. и съдържа:

ПРИЗЕМЕН ЕТАЖ /СУТЕРЕН/ - голяма стая, избено помещение и баня - тоалетнастая . Започнат е ремонт, който включва - подменена ел. инсталации, сменена дограма, поставен гипсокартон на стени и тавани.

На етажът - голяма североизточна тераса, която е остъклена. От там се влиза в коридор, който разпределя за всекидневна с кухненски бокс, още една тераса с чудесно южно изложение и две спални, баня - тоалетна. В имотът е построена и селскостопанска сграда със ЗП от 23 кв.м.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11299
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio