Оферта No. 11303

26000 EUR ( 50851 BGN )

( 298.85 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Баждар

Община Габрово Площ:87 кв.м. Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11303
Продаваният имот, представлява втори жилищен етаж от двуетажна жилищна сграда с площ от 87.00 кв.м., намираща се в квартал Баждар в град Габрово. Етажът е основно ремонтиран и съдържа: светъл кухненски бокс с всекидневна , две спални, дрешник, баня - тоалетна и мокро помещение. Жилището е в отлично състояние с подменена дограма, подовите настилки в двете стаи са дъбов паркет, а във всекидневната - ламиниран паркет; стените са шпакловани и боядисани с латексова боя.

Към всекидневната има тераса, от която се открива невероятна гледка към целия град.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11303
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio