Оферта No. 11384

143 EUR ( 280 BGN )

( 2.42 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:59 кв.м. Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:9 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11384
Предлаганият двустаен апартамент се намира в кв.Голо бърдо, на 6-ти жилищен етаж. Жилището е в много добро състояние и съдържа: кухня , спалня, хол, килер и баня - тоалетна. Към хола и спалнята терасата е обща /изградена и остъклена/. Апартамента е напълно обзаведен с мебели и всички електроуреди. Дограмата е подменена, подовите настилка в коридора е теракота, а във всички стаи - паркет. Сградата е санирана, с контролиран достъп и с много добре поддържани общи части .

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11384
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio