Оферта No. 11407

766 EUR ( 1498 BGN )

( 6.38 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:120 кв.м. Чиста жил.площ:120 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11407
Недвижимият имот, който може да наемете от агенция за недвижими имоти "РЕГЕНТ" е тристаен апартамент в центъра на гр. Габрово. Отдава се под наем луксозено жилище, изпълнено качествено до последния детайл. Обзаведено и оборудвано с всичко необходимо. Площта от 120 кв.м е разпределена между голяма дневна, 2 спални, 2 бани с тоалетна + още един самостоятелен санитарен възел. Отоплението е осигурено от климатици. Бутиковият апартамент е ситуиран в сграда с асансьор, паркинг и охрана.

Ако искате да наемете жилище, в което ще се прибирате с удоволствие, това предложение е за Вас. За оглед или повече информация- Цветомир Йовчев /0884 119 159/.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, климатик, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11407
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio