Оферта No. 11413

71582 EUR ( 140000 BGN )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:90 кв.м. Етаж:1 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11413
Агенция "Регент" има удоволствието да ви, предложи недвижим имот с голям потенциал , находящ се във вилната зона на град Севлиево. В последно време този район се разви изключително бързо и предизвиква голям интерес сред Севлиевци . Това е един страхотен имот, от който се разкрива красива панорамна гледка на града. Целият имот обхваща парцел от 7200кв.м. в едно със три прекрасни къщички. Теренът е изравнен ограден със каменна зидария , има трифазен ток, геран, хидрофорна система, резервоар за вода с обем от 20куб., има каптаж на вода от местен извор . Къщичките са монолитни малки спретнати с алуминиева дограма, ламиниран паркет, теракота , с вътрешна баня и тоалетна. Едната от къщичките е с хубава зидана камина създаваща уют и топлина. Има чудесен навес- тента, барбекю, красива външна чешма, дървени пейки, външна тоалетна. Имотът е изключително атрактивнен, уютен има лозе на над сто години , плодни дръвчета , кошери с пчели . Мястото е подходящо за хора с идеи за развиване на бизнес в областта на туризма. Имотът е с удобен достъп , улично осветление , СОT охрана, има възможност за доразвиване и разширяване, продава се с обзавеждането. Това е едно прекрасно място за отмора и релакс.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11413
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio