Оферта No. 11432

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 342.62 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:97 кв.м. Чиста жил.площ:97 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11432
Имота е в непосредствена близост до новостроящия се м-н Кауфландр клиника Апогей, ЖП-Гара. Състои се от разпределителен коридор, две спални с тераса, дневна, кухня с трапезария също с тераса, санитарен възел. подовите настилки във всички помещения без мокрите е паркет, стените са латексобо боядисани. Жилището е функционално с отлично местоположение.Намерете правилния посредник, на който да се доверите – трябва ви само един! Няма как двама или повече посредника да продадат вашия имот. Направете така, че той да е много заинтересован да работи ексклузивно за вас. Поискайте експертна оценка за имота си от оценител. Обърнете внимание на качеството на рекламата, която продава вашия имот.

Помислете - зад обявата в интернет стои работата на един цял екип, който инвестира и се грижи за успеха на вашата сделка. Оставете бизнеса на професионалистите, доверете им се и се радвайте на успеха си чрез този избор. Ако желаете оглед на имота 0884119159
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с парко място, интернет връзка
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11432
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio