Оферта No. 11435

10737 EUR ( 20999 BGN )

( 233.41 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:46 кв.м. Ползваема площ:92 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11435
Агенция за недвижими имоти "Регент" предлага за покупка къща намираща се в близост до административния център на град Габрово. Имота е разположен на висичина от която се открива прекрасна гледка в тихо и спокойно място обграгено от зеленина. Къщата е масивна на два етажа, на първи приземен етаж е разположена маза, а на втори етаж жилищни стай и санитарен възел.

Дворното място е с големина от 816 квадратни метра позволява имота да се ушири и обнови.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11435
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio