Оферта No. 11478

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 479.34 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:80 кв.м. Чиста жил.площ:80 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:7 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11478
Агенция за недвижими имоти „РЕГЕНТ“ Ви предлага да закупите тристаен апартамент в съвременен стил. Жилището е подходящо за хора, които искат да се нанесат без ремонтни дейности. Апартаментът се състои от антре, дневен трак- кухня, хол, всекидневна- отворено пространство с тераса, две спални /едната с тераса/ и баня с тоалетна- отделно. Имотът е в много добро състояние. Подменени са дограмата и прозорците с РVС профили и стъклопакет. Подовите настилки са от паркет и теракота. Монтирана е кухня с нови електроуреди в гаранция. Отоплението е осигурено от климатиции Тец . Обектът е в тухлена сграда с асансьор , находяща се в кв. „Падало“, по-известен като Колелото. Районът е облагороден, равен и леснодостъпен. Подобрена е инфраструктурата, парка и детската площадка. В близост има детска градина, училище, поликлиника, хранителни магазини.

При нужда от повече информация или оглед на имота- 0884119 159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, локално отопление, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11478
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio