Оферта No. 11486

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 272.70 EUR / кв.м. )

продава: къща, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11486
Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот в с. Гергини с площ 1155 кв.м., заедно с построената в него едноетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 60 кв.м., които са разпределени по следния начин: коридор, килер, баня, кухненски бокс с всекидневна, две спални, веранда. В двора има стопанска постройка с площ 16 кв.м. Къщата е с изградено локално парно. Дворът е равен с множество трайни насаждения и с директен достъп от асфалтирана улица. Целодневно слънцегреене. Възможно закупуване с кредит.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11486
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio